Deze Kimchi Quiche combineert romige vulling met de diepe umami van Hollandse roggemiso en de pittige kick van onze kimchi.

Kimchi Quiche
Kimchi quiche
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Maaltijd
Keuken
Aziatisch
Auteur
Fermi
Porties
8
Bereidingstijd
15 Minuten
Kooktijd
45 Minuten
Deze Kimchi Quiche combineert romige vulling met de diepe umami van Hollandse roggemiso en de pittige kick van onze kimchi.

Ingrediënten
-
1 Taartvel bladerdeeg
-
5 eieren
-
200 mililiter room
-
100 gram kaas
Methode
Verwarm oven voor op 200 graden
Klop eieren los, meng met zout en peper en room, even goed kloppen
Bekleed ingevette bakvorm met bladerdeeg
Meng kimchi met helft van de kaas en leg op het bladerdeeg
Leg de rest van de kaas er bovenop en giet het eimengsel er gelijkmatig overheen
Bak in 30 tot 35 minuten tot eimengsel gaar is en bladerdeeg goudbruin
Eventueel aftoppen met sesamzaad