Geroosterde aubergine in escabeche-stijl, met romige plantaardige aioli en knapperige giardiniera.

Eggplant Escabeche
Eggplant Escabeche
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Sandwich
Keuken
Zuid-Amerikaans
Auteur
Fermi
Porties
8
Bereidingstijd
10 Minuten
Kooktijd
45 Minuten
Geroosterde aubergine in escabeche-stijl, met romige plantaardige aioli en knapperige giardiniera.

Ingrediënten
-
8 sneetjes (desem)brood of 1 grote ciabatta
-
8 EL aioli
-
Fermi: 240 gram Giardiniera
-
2 aubergines
Methode
Snijd de aubergine in kwarten en halveer de kwarten nogmaals in de lengte
Bestrijk aubergine met olie en rooster in de oven op 200 graden tot goudbruin en gaar
Smeer aioli op het broodje
Beleg met geroosterde aubergine en giardiniera