Aantal personen
4
Ingrediënten | Hoeveelheid |
Taco |
8 taco's |
Knolselderij | 200 gram |
Oesterzwam | 400 gram |
Miso | 60 gram |
Shoarma kruiden | 2 el |
Koriander | 2 takjes |
Curtido | 160 gram |
Bereidingswijze
1. Snijd de knolselderij in dunne plakken en vervolgens in repen van ongeveer 1 bij 3 cm. Scheur de oesterzwammen tot ongeveer dezelfde grootte als knolselderij.
2. Kneed oesterzwammen en knolselderij door met miso en shoarmakruiden, spreid uit op een bakplaat en grill in een loeihete oven tot gaar, goudbruin en hier en daar knapperige korstjes.
3. Snijd elke ring ananas in 8 stukjes en pluk de koriander, zet apart
4. Gaar de taco’s aan 1 kant, beleg met de curtido, shoarma, ananas en koriander.
Fermi-producten
Miso*
Curtido*
*Te bestellen bij Instock